Hoog bezoek uit Europa!

Zakkenvullers of doen ze er toe?


VVD-politici worden aan de tand gevoeld in een openbaar debat op 7 maart a.s. vanaf 20.00 uur bij HCR Prinsen in Haarlo. Het is weer verkiezingstijd. Voor de provincie en het waterschap op 20 maart. In mei voor het Europees Parlement. Verdien ze onze steun of zitten ze er alleen maar om hun vergoeding op te strijken? Luister naar wat hun opvattingen zijn, hoe ze voor de agrarische ontwikkelingen opkomen. Waarom ze soms ook met andere belangen rekening houden. Maar vooral wat doen ze daar eigenlijk?

Jan Huitema is woordvoerder landbouw in het Europees Parlement. Hij staat op plek 2 van de kandidatenlijst. Hij wil nog een termijn opkomen voor de belangen van het platteland. In Brussel wordt al veel bepaald. Wat is zijn visie? Waar gaat het naar toe? Waar denken we nog niet aan maar komt wel op ons af, als ondernemer, als agrariër, als burger.

Jan Markink is gedeputeerde in de provincie Gelderland. Hij let op de centen in Arnhem. Hij haalt evenementen naar Gelderland. Maar hij is ook agariër en woont in Borculo. Wat kan Jan doen voor ons in Arnhem. Stel hem een vraag en hij zal openhartig antwoorden. Zo kennen we Jan. Hebt U al een vraag in gedachten?

Berend jan Bussink is heemraad in het Waterschap voor Rijn en IJssel. Ook hij let op de lasten die wij aan het waterschap moeten betalen. Maar wat doen ze daarmee? Alleen voor droge voeten? Voor zuivering van rioolwater? Wordt het waterschap in de toekomst een energieschap? 

VVD kandidaten stellen zich voor, uit de Achterhoek. Gaat U stemmen, op wie dan? 

VVD Berkelland nodigt een ieder uit. Pak die kans! Laat u informeren! Uw stem doet er toe. 
HCR PRINSEN, Haarlo: 20:00 uur, 7 maart