Danny Nijman

Mijn naam is Danny Nijman. Geboren en getogen Winterswijker, vader van 2 mooie kinderen; Daniel en Norah en sinds enkele maanden getrouwd met mijn lieve vrouw Marloes.

Uitbater van café De Stam, hiervoor uitbater van Tapperij de Kop'ren Pomp.
Naast mijn eigen bedrijf, werk ik sinds de zomer van 2020 ook weer in de zorg. Aanvankelijk uit noodzaak, maar ook uit principe. Ook nu nog, omdat ik het eigenlijk te leuk vind om ermee te stoppen.

In het verleden werkte ik o.a. als barkeeper, begeleider gehandicaptenzorg en ook als Jeugd- en jongerenwerker.

Voor de VVD fractie bemoei ik mij als commissielid met Volksgezondheid, Maatschappelijke ondersteuning en Jeugd. Door mijn brede achtergrond ken ik veel knelpunten en zal ik mijn uiterste best doen om zoveel mogelijk te betekenen voor deze onderwerpen. Wel vanuit mijn liberale standpunten, want de burger is immers niet gek. Iedereen kan zoveel mogelijk zelf, maar waar nodig zou er wel geholpen moeten kunnen worden.

Voor mij is op dit moment het belangrijkst dat we de komende jaren ons er van verzekeren dat we:
- een gezonde bevolkingsopbouw krijgen,
- veel jonge mensen in Winterswijk houden,
- zorgen dat er genoeg starterswoningen zijn voor al die jonge mensen,
- dat iedereen aan het werk kan bij mooie bedrijven,
- dat de bedrijven aan genoeg personeel kunnen komen voor alle vacatures,
- en dat we door alles hierboven Maatschappelijke voorzieningen, als bijvoorbeeld; scholen, verenigingen, de schouwburg, het zwembad en ga zo maar door in stand kunnen houden -en het liefst nog versterken.

Natuurlijk ben ik voor alle problemen of vragen bereikbaar. Ook wanneer het niet in mijn portefeuille zit, kan ik het immers in de fractie, de coalitie, of in de commissie bespreekbaar maken.

Raadscommissielid Danny Nijman
Mobiel: 06-24298504