Richard Garvelink

Mijn naam is Richard Garvelink. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en geboren en getogen in Winterswijk. Ik ben werkzaam als Sales Manager voor een Staalharderij in Schiedam. Daarnaast ben ik actief voor de lokale radio en af en toe werkzaam als presentator bij evenementen.

 

Voor mijn werk ben ik regelmatig onderweg, bezoek veel technische bedrijven en houd me bezig met diverse vraagstukken.  Zaken die ik ook in de lokale politiek terug zie komen. Door naar buiten te treden,  partijen samen te brengen en de politiek een gezicht te geven hoop ik dat we dichter bij de mensen kunnen staan en verder kunnen groeien. Ik ben dan ook trots op alles wat ons dorp en de omgeving te bieden heeft en wil me graag in zetten om dit te behouden,

 

Aan het begin van 2020 ben ik de VVD Winterswijk komen versterken. Eerst als fractievolger en daarna als fractielid. Inmiddels maak ik deel uit van de raad als commissielid. De lokale politiek is volop in beweging en zorgt voor een grote diversiteit aan onderwerpen die vragen om een duidelijke en heldere mening. Het denken in oplossingen en niet in problemen, dat is waar ik voor sta in de politiek. Door goed te luisteren en mee te denken kunnen we samen de volgende stap maken.


Raadscommissielid Richard Garvelink