De kandidatenlijst van VVD Winterswijk

Alice Eggink, André Obelink, Bert Ten Dolle, Carolien Nijhuis, Casper Sonderen, Danny Nijman, Dominique Rootinck, Egbert Bos, Inge Klein Gunnewiek, Monique Hertgers-ten Have, Nasim Morad, Olaf Lobato, Richard Garvelink, Robin Bruining, Tineke van der Linden-Plass en Willem Hemink

Vandaag hebben de leden van VVD Winterswijk de kandidatenlijst vastgesteld en wethouder Inge klein Gunnewiek unaniem verkozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.

Inge bedankte de leden in de zaal. “Ik voel me zeer vereerd voor de tweede keer deze lijst te mogen aanvoeren. Ik ben enorm trots op deze mooie kandidatenlijst: van jong tot oud, man en vrouw, studenten en een flink aantal ondernemers in de horeca, zorg, industrie, transport en dienstverlening”.

“Als wethouder zet ik me nu vooral in op de thema’s uit ons vorige verkiezingsprogramma namelijk woningbouw, ruimte voor ondernemers en groei van het aantal inwoners voor een Winterswijk dat blijft floreren zodat alle voorzieningen behouden blijven. Dat is enorm gaaf om te doen! En we zijn nog niet klaar. Ik heb er enorm veel zin in om met deze mooie lijst campagne te gaan voeren en daarna hopen we weer mee te mogen doen in de nieuwe coalitie”!